top of page
Osteopathie  —  

ALGEMEEN

Osteopathie is een zelfstandig beroep naast de reguliere geneeskunde.  

 

Een osteopaat is gericht op het opheffen van blokkades en spanningen in uw lichaam die klachten in stand kunnen houden. Hij beperkt zich daarbij niet alleen tot de spieren en gewrichten maar betrekt ook organen, bindweefsel, zenuwen, vaatstelsel en zelfs de botten in de behandeling. Osteopathie is er voor alle leeftijden: van baby en opgroeiend kind, tot volwassenen en ouderen. De behandeling geschiedt handmatig, op een uiterst precieze, zachte en respectvolle wijze waarbij de interne herstelkracht van uzelf maximaal wordt aangesproken. Overige algemene informatie over osteopathie vindt u op www.osteopathie.nl.  

 

Ik, Walter Arnts, heb me verder gespecialiseerd en maak in mijn werk gebruik van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van de sensoriële osteopathie. Met behulp van deze methode verbetert het contact met uw lichaam en uzelf en leert u weer een actieve rol te spelen in uw heling, zowel op lichamelijk als psycho-emotioneel gebied.

“Osteopathie is voor mij het gereedschap waarmee ik met de natuur (ons lichaam) kan samenwerken zonder dat ik iets opdring.”

Folder sensoriële osteopathie bij volwassenen:
bottom of page